Diari de Girona Portada
en
PDF
  PORTADA DIUMENGE, 17 DE SETEMBRE DE 2006 Edició digital n. 2454
 Seccions
  Portada
  Girona
  Comarques
  Opinió
  Economia
  Catalunya
  Espanya Internacional
  Esports
  Cultura
  Fets i Gent
  Comunicació
  Actual
  Humor
 Serveis
 Titulars
 Serveis
 Enquestes
 Fòrums
 Llista de carrers
 El temps
 Loteries i travessa
 Hemeroteca
 Guia de Girona
 Televisió
 Economia
 Agenda de  Girona
 Agenda
 Cartellera
 Canals
 Borsa
 Futbol
 Tecnologia
 Galeria
 Imatges
 Documents
 Suplements
Arxiu PDF - MotorMotor
Arxiu PDF - DominicalDominical
 Especials
 Anuncis   classificats
 Tauler d'anuncis



Diari de Girona




Un veí denuncia la Casa de Andalucía i l´Ajuntament de Figueres per sorolls
Foto Noticia
 Ampliar casa de andalucía. Aquest és el local de l´entitat cultural que ha estat denunciada recentment per un veí.
 SERVEIS
  
  Imprimir aquesta notícia Imprimir aquesta notícia
  Contacte amb nosaltresContactar
 Anterior Tornar Següent 
 Multimèdia
Imágenes Imatges 

MARC ESTARRIOLA, FIGUERES.

Un veí del carrer Ronda Carril de Figueres ha interposat una denúncia contra l´entitat Casa de Andalucía a causa de les molèsties que li provoca l´activitat que allí dins s´hi porta terme. Miguel Collado assegura que porta deu anys suportant fins a altes hores de la matinada sorolls provinents de l´entitat, la qual està ubicada al costat del seu habitatge. «Abans tenia paciència perquè l´Ajuntament els havia promès un nou local, però aquest no arriba mai i ja porto deu anys aguantant. Ja no puc més», assegura el denunciant. Amb tot, Collado també ha denunciat l´Ajuntament de Figueres per la passivitat que ha mostrat al llarg de tot aquest temps i per «ho haver fet res al respecte». El veí es mostra molt molest amb l´alcalde, Joan Armangué (PSC), i el convida a passar una nit a casa seva. «Si ell vol pot intentar descansar a casa meva i podrà veure com és impossible», assegura indignat.
En diverses ocasions Collado ha trucat a agents de la Guàrdia Urbana perquè mesuresin amb els seus audímetres el nivell de soroll que provenia de la Casa de Andalucía, que han enregistrat puntes de fins a 80 decibels. Les ordenances de convivència de l´Ajuntament de Figueres només permeten un nivell màxim de quaranta decibels, segons assegura Miguel Collado.
Amb tot, el veí explica que les festes de grans dimensions, com les que es poden celebrar per les Fires i Festes de la Santa Creu, l´entitat les porta a terme en un altre indret, però que al llarg de l´any celebren altres motius, com el dia del Pare o de la Mare. Collado va més enllà, i assegura que moltes vegades s´han arribat a celebrar batejos a l´interior de la seu de l´entitat.
El veí també diu que l´entitat porta a terme diverses activitats culturals, com per exemple classes de música i de balls populars andalusos. «Durant tres dies a la setmana hem d´aguantar com donen classes de música i això és insuportable», diu amb cansament Collado. Al seu entendre, la Casa de Andalucía és una entitat que al llarg dels anys ha rebut diverses subvencions per poder portar a terme les seves activitats i la reforma el local de forma adequada. Amb tot, el veí explica que aquesta no deixa de ser una casa amb una barra de bar situada a l´entrada i que no ha condicionat degudament el local per poder portar a terme l´activitat que avui en dia s´hi celebra. «Tots aquests diners que han rebut al llarg dels anys i encara no s´han gastat ni un euro per insonoritzar les parets», diu indignat el veí Miguel Collado.

  Inici de pàgina Inici  


Logo Girona

Diari de Girona és un Producte de Editorial Prensa Ibérica.
Queda terminantment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts oferts a través d'aquest mitjà, llevat d´autorització expressa de Diari de Girona. Així mateix, queda prohibida tota reproducció a l'efecte de l'article 32.1, paràgraf segon, Llei 23/2006 de la Propietat Intel·lectual.

Logo EPI: Editorial Prensa Ibérica

Altres publicacions del grup Editorial Prensa Ibérica:
Costablanca Rundschau - Diario de Ibiza - Diario de Mallorca - El 9 Nou - Empordà - Faro de Vigo - Información - La Nueva España - La Opinión A Coruña - La Opinión de Granada - La Opinión de Málaga - La Opinión de Murcia - La Opinión de Tenerife - La Opinión de Zamora - La Provincia - Levante-EMV - El Boletín - Mallorca Zeitung - Regió 7 - Súper Deporte - The Adelaide Review

 Recerques




Fes-nos la seva pàgina d'inici
Recomani l´edició digital
Enviï els seus suggeriments
Servei d'enviament de cartes al director
Afegeixi'ns als seus favorits!