| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | diumenge, 17 de setembre de 2006


> Condemnen l'Ajuntament de Malgrat a pagar 4.000 euros pel soroll d'un hotel



T. MÁRQUEZ. Malgrat de Mar

Quatre mil euros pel soroll exterior d'un hotel. Aquesta és la xifra que l'Ajuntament de Malgrat haurà de pagar a dos veïns del municipi, segons la sentència emesa pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). El tribunal, que ha rebatut una sentència anterior de l'Audiència de Barcelona favorable al consistori, entén que aquest no va actuar amb la contundència necessària per posar fi al soroll de la música exterior de l'hotel Cartago Nova del passeig Marítim. Els fets es remunten al juny del 2004 i van ser denunciats pels veïns de l'edifici Horitzó, a l'avinguda dels Pins de Malgrat i separats pocs metres de l'hotel.

El TSJC considera que tot i que l'Ajuntament va actuar correctament imposant les sancions administratives a l'establiment hoteler perquè no complia la normativa, no va fer tot el possible per posar fi a l'empipadora activitat. L'alcaldessa de Malgrat, Conxita Campoy (PSC), s'ha mostrat en desacord amb la sentència. «Se'ns reconeix que havíem actuat per corregir la situació, però tot i això se'ns condemna», apunta. Campoy critica que no es tinguin en compte els esforços fets per l'administració. «Hem millorat les ordenances i som més estrictes amb el soroll, però també és cert que som una població turística i la gent que viu a tocar de la zona hotelera és plenament conscient d'on viu i del soroll que hi haurà a l'estiu», manté.



Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.